Únete a Nosotros

 

  • Per a formar part del club caldrà fer l’ ingrés de la quota anual, que podrá fer en una o dos transferencies, al compte bancari del club i enviar les dades personals i el justificant de pagament al mail del club (triatloalginet@hotmail.es).

    Dades personals: Nom, Cognom, Adreça, DNI, Tlf I numero bancari per a possibles rebuts del club.

    Ser membre del club dona dret a beneficiar-se de les ajudes que el club té pactades en qüestió d ́ instal.lacions, federació, equipaments, etc. Les quotes que s’agignen ténen validesa per a tot l’any natural.

    Una vegada formalitzat el tràmit I finalitzat el pagament integre de la quota, s’inclourà al soci en el canal de comunicació del club (whatsApp) que gastem per a quedar i estar en contacte i podrà assistir a totes les activitats de grup.

  • FILOSOFIA

El club Triatló Alginet va ser fundat al 2012 amb la finalitat de fer aplegar aquest esport a tothom que estigués interessat en començar a practicar-lo i no sabera cap on pegar.

Encara que es tracta d’un club popular on cadascú defineix els límits on vol aplegar, també és un club creat per a participar i fomentar l’esport, al mateix tems de coneixer gent amb la que compartir experiencies i entrenaments.

Volem que tots els nostres companys participen en els entrenaments, les competicions i como no en aquells events que s’organitzen per part del club. Pensem que participant en totes les activitats és com es crea el vertader sentit de companyerisme i per tant de club.

ANIMA ́T!!! Triatló Alginet

Ho passarem genial!

  • Triatló Alginet

És un esport dur, on es pateix molt, i és per això que vivim grans experiències, fem grans amics i gaudim com a xiquets. A més, formant part d’un col.lectiu de gent, ens beneficiem dels avantatges que açò suposa, com ara:

– Descomptes en preus federatius (som un club federat).

– Descomptes en els equipatges esportius.

– Recolzament i assessorament per part dels companys.

– Entrenador de natació I triatló (opcional)

– Companyerisme, noves amistats, noves experiencies, autoconeixement personal, superar els teus llimits, en fi #TriatlóAlginet mes que un club!